Vadstena Nya Teater drivs som en ekonomisk förening av teaterns ensemble medlemar. Vår scen är vår fantastiska lokal på Storgatan 19 mitt i Vadstena men vi har också turnerande verksamhet om du hellre vill att vi kommer till dig!
Våra gäster kommer från hela södra Sverige och är både privatpersoner och företag.
Vi specialskriver också material om du vill ha skräddarsydd underhållning till ditt företag eller fest!
På Vadstenas Nya Teater kan du komma som gäst till våra krogshower och då får du också en trerättersmeny tillsammans med högklassig show!
Du är välkommen på våra Soffkvällar på torsdagar där vi har varierande underhållning med servitriserna Ines och Vera tillsammans med inbjudna gäster.
Vadstena Nya Teater är inte bara en teater! Vi erbjuder konferensverksamhet och vi har flera föreläsningar och kurser i tex kroppspråk, kom- munikation, ledarskap och teaterworkshops.
Arrangemang markerad med röd prick är gäst- spel och i vår har vi äran att upplåta våra loka- ler för Lunchdisco! Så släpp loss dina lurviga och våga stuffa på lunchen.
En enklare lunchbuffé står uppdukad!
Kommer du långväga ifrån så boka våra Teater- paket som vi har i samarbete med hotell och pensionat i Vadstena. Passa då på att handla, fika, gå på konstutställningar och museum i vårt vackra Vadstena.