Aktuella föreställningar

Just Nu ger vi

En Tidsresa

Sommar 2022

PREMIÄR 27 JULI 2022. I Folkets Park. Musiken från vår ungdom sätter sig djupast i vårt minne. Denna kväll bjuder vi er på musik från 40-talet och fram till nu.. Tillsammans med lite rolig underhållning och en trerättersmeny blir det en helkväll. Äntligen kan vi ha lite party!

Tre olika

Vår 2022

PREMIÄR 11 MARS 2022. Niclas Angerborn har skrivit tre komiska enaktare fyllda med mycket humor, överraskande vändningar och hög igenkänningsfaktor. Få en smygtitt på hur det kan gå när syskon delar ett arv, när en parmiddag får en bitter eftersmak eller när en samtalsterapeut får en oförglömlig stund med ett par med vissa kommunikationsproblem.
Varmt Välkommen!

En spöklik musikal, år 2111

Vår 2022

En spöklik och underhållande framtidshistoria som kanske bli verklighet… Följ med in i fantasins spännande värld fylld med musik av Queen, 10 CC och många fler.

Varmt Välkommen!

Ett liv med Elton John

Sommar 2022

Elton Johns musik har funnits i våra liv i 45 år. Vi framför hans låtar i mängd ihop med texter om livet och små berättelser om Sir Elton John eller Reginald Dwight som är hans ursprungliga namn.
Det blir en blandning av hans mest kända sånger och även en del som ni aldrig hört förut. Och glöm inte att lyssna på texterna som skrivits av Eltons nästan ständiga textförfattare Bernie Taupin.

Ej aktuell just nu! Musikfest i Folkets Park

Sommar 2021

Nu firar vi att vi kan börja umgås igen på lite avstånd med att ha en sjudundrande Musikfest i juli och augusti. Det blir allt från ljuva ballader till rock. Allt inramat av texter och god musik.
Varm Välkomna!

Ej aktuell just nu! David Bowie

Sommar och höst, 2020

Vilken låtskatt han skapade under sitt liv! Vi sjunger och berättar om legenden David Bowie i en bejublad musikföreställning. Spelas 18 och 19 september
Medverkande: Jenny Nordahl, Roland Chantre, Gabriella Wahlström, Göran Friman och Eva Granlund.

Vadstena nya Teater

Teater, show, musik

Om oss

Vadstena Nya Teater är en liten privatteater. Vi skriver manus, regisserar och spelar teater, krogshow, musik och ger talkshows. Scen och fest när den är som allra bäst. Varmt välkommen till oss!

Kontakt

Vadstena Nya Teater
Storgatan 19
592 32 Vadstena

Telefon: 076-8112777
E-post: info@vadstenanyateater.se