Aktuella föreställningar

Just nu ger vi

Jular på krogen

Höst 2021

I över 30 år har vi tillbringat advent på en krogscen i Vadstena. Många julsånger och sketcher om lucia, tomtar och julkulor har spelats. Nu firar vi detta med en jubileumsföreställning där vi framför favoritsketcher samt skapar julstämning med härliga julsånger. Föreställning är en fortsättning på ”30 år på krogen” som endast kunde spelas några få gånger under 2020 men nu med full orkester.

Varmt Välkommen!

En spöklik musikal, år 2111

Höst 2021

En spöklik och underhållande framtidshistoria som kanske bli verklighet… Följ med in i fantasins spännande värld fylld med musik av Queen, 10 CC och många fler.

Varmt Välkommen!

Ej aktuell just nu! Musikfest i Folkets Park

Sommar 2021

Nu firar vi att vi kan börja umgås igen på lite avstånd med att ha en sjudundrande Musikfest i juli och augusti. Det blir allt från ljuva ballader till rock. Allt inramat av texter och god musik.
Varm Välkomna!

Ej aktuell just nu! Å Tjejer!  Så mycket bra

Sommar och höst, 2020

En krogshow där vi bara framför låtar av kvinnliga låtskrivare. Detta blandas med ”tjejfest” där ni får möta fyra kvinnor med olika bakgrund och livssituationer som har mycket att diskutera. Av tjejer, med tjejer, för alla. Med en manlig orkester.

Ej aktuell just nu! Trettio år på krogen

Sommar och höst, 2020

År 1990 började livet på krogscenen för tre av oss som nu är verksamma på Vadstena Nya Teater. Vi vill fira detta genom att presentera en Jubileumsshow där vi återupplivar gamla karaktärer och musik. Varje kväll får vi tre besök av två gästartister som medverkat under åren.

Ej aktuell just nu! Ett liv med Elton John

Sommar och höst, 2020

Elton Johns musik har funnits i våra liv i 45 år. Vi framför hans låtar i mängd ihop med texter om livet och små berättelser om Sir Elton John eller Reginald Dwight som är hans ursprungliga namn.
Det blir en blandning av hans mest kända sånger och även en del som ni aldrig hört förut. Och glöm inte att lyssna på texterna som skrivits av Eltons nästan ständiga textförfattare Bernie Taupin.

Ej aktuell just nu! David Bowie

Sommar och höst, 2020

Vilken låtskatt han skapade under sitt liv! Vi sjunger och berättar om legenden David Bowie i en bejublad musikföreställning. Spelas 18 och 19 september
Medverkande: Jenny Nordahl, Roland Chantre, Gabriella Wahlström, Göran Friman och Eva Granlund.

Vadstena nya Teater

Teater, show, musik

Om oss

Vadstena Nya Teater är en liten privatteater. Vi skriver manus, regisserar och spelar teater, krogshow, musik och ger talkshows. Scen och fest när den är som allra bäst. Varmt välkommen till oss!

Kontakt

Vadstena Nya Teater
Storgatan 19
592 32 Vadstena

Telefon: 076-8112777
E-post: info@vadstenanyateater.se