Aktuella föreställningar

Just Nu ger vi

Filmgalan

SOMMAR 2023

Vi bjuder på en sommarkväll fylld av filmmusik i Folkets Park Allt från Disney till Bond. Varför inte klä upp sig och äta en trerättersmiddag i anrika Krogarängen… Varmt välkommen!

Pensionat Hoppet

VÅR & HÖST 2023

ÖPPETTIDER 2023. Ines har alltid drömt om att få driva ett Pensionat. Nu kanske den drömmen går i uppfyllelse. Vera har nämligen gått på coachkurs och ser världen i ett rosenrött skimmer och vill satsa på framtiden. I Hopplösa ligger ett hus som är allt annat än välskött. Är det rätt ställe för vännerna?  Följ med in i vår Julshow där en trerättersmeny blandas med musik och en tokrolig historia.

Varmt Välkommen!

En tidsresa

VÅR 2023

NYPREMIÄR 27 JANUARI 2023. Kom och gör en Tidsresa  med oss! Musiken från vår ungdom sätter sig djupt i vårt minne. Denna kväll bjuder vi er på musik från 40-talet och fram till idag… Tillsammans med lite rolig underhållning och en trerättersmeny blir det en helkväll. Äntligen party i januari!

Varmt Välkommen!

Vadstena nya Teater

Teater, show, musik

Om oss

Vadstena Nya Teater är en liten privatteater. Vi skriver manus, regisserar och spelar teater, krogshow, musik och ger talkshows. Scen och fest när den är som allra bäst. Varmt välkommen till oss!

Kontakt

Vadstena Nya Teater
Storgatan 19
592 32 Vadstena

Telefon: 076-8112777
E-post: info@vadstenanyateater.se