Aktuella föreställningar

Just Nu ger vi

Schlagerfesten!

2024 – PREMIÄR 24 JULI!

Vi bjuder på svenska melodifestivalslåtar från då och nu med hjälp av vår orkester och sju sångare. Vi har aldrig varit så många på
scenen förut – alla ville vara med! Som vanligt bjuder vi på en trerättersmiddag. Sommartid håller vi till i Vadstena Folkets Park”

Premiären är den 24 juli. Trerättersmeny.

Varmt välkommen!

Ekorrhjulet

2024 – PREMIÄR 5 APRIL!

Tre vänner möts tre gånger i livet. Vad som händer under åren blir varje gång en överraskning. Äventyret toppas av sång och musik, dans och trerättersmiddag.
Medverkande: Eva Granlund, Malin Kärrbrink, Anneli Stolt och Göran Friman på piano.

Varmt välkommen!

Filmgalan

VÅR 2024
Filmgalan- musiken vi minns. Vi bjuder på låtar från Astrid Lindgrens Värld, Disney, Bond och diverse andra spännande filmer.
Det blir tre akter och trerättersmiddag!

Tidernas revy

VÅR 2024

Sverige har en skatt av revynummer och låtar som vi nu framför att axplock ifrån. Hasse och Tage, Magnus och Brasse, Sarah Leander, Povel Ramel, Galenskaparna, Pistvakt och Birgitta Andersson är några av de som bidrar med nummer till vår revy.
Välkommen till oss på lunchteater i tre akter blandat med trerättersmeny!

En tidsresa

HÖST 2024

Kom och gör en Tidsresa  med oss! Musiken från vår ungdom sätter sig djupast i vårt minne. Denna kväll bjuder vi er på musik från 40-talet och fram till nu.. Tillsammans med lite rolig underhållning och en trerättersmeny blir det en helkväll. Äntligen kan vi ha lite party!

Vadstena nya Teater

Teater, show, musik

Om oss

Vadstena Nya Teater är en liten privatteater. Vi skriver manus, regisserar och spelar teater, krogshow, musik och ger talkshows. Scen och fest när den är som allra bäst. Varmt välkommen till oss!

Kontakt

Vadstena Nya Teater
Storgatan 19
592 32 Vadstena

Telefon: 076-8112777
E-post: info@vadstenanyateater.se