Mer om oss

Aktörer & Medarbetare

Eva Granlund

Skådespelerska, textförfattare, och komiker som älskar att spela i samröre med publiken. Mest känd för sina starka karaktärer, främst servitrisen Vera. Startade spela på krog i Vadstena redan 1990. Föreläser om kroppsspråk och bemötande runtom i landet.

Lars Olofsson

Är skådespelare, producent och textförfattare. Lasse har genom åren gestaltat både komiska och dramatiska roller på teaterscenerna runt om i Östergötland. 
 www.teaterleo.se

Niclas Angerborn

Skådespelare, regissör och manusförfattare. Runt om i Östergötland har han medverkat i ett stort antal komedier, farser, revyer och barnteateruppsättningar. Han är även en uppskattad krönikör i dagspressen. www.teaterleo.se

Gabriella Wahlström

Sångerska, musiker och undersköterska. Sjöng i dansband hela 90-talet. Älskar att spela teater, medverkat på revy och krogshower under åren. Jämtlänningen som fann sitt hem i Vadstena.

Malin Kärrbrink

Skådespelare, teaterpedagog och numera även folkhögskollärare. Har spelat barnteater, drama, krogshow och fars. Varit en del av Vadstena Nya teater i många år.

Roland Chantre

Sångare, skådespelare och musiker. Sjunger gärna vackra visor med sammetslen röst. Älskar fula monologer , epiisk poesi eller nonsensrim.

Charlotta Dufmats

Sång och musik har varit en stor del av livet ända sedan Ekeby ungdomskör som 6-åring. Varit en del av Vadstena Nya Teater i snart 20 år i olika uppsättningar såsom Tusen Trådar, Elton John, Sista minuten och Soffkvällar. Arbetar till vardags som fastighetsmäklare i Motala och Vadstena


David Sennerstrand

Småländsk skönsjungande och skådespelande estradör, med flera års erfarenhet av både teater, musikal och krogshow. Utöver detta jobbar han även som röstcoach och föreläsare. Har en brinnande passion för hopfällbara cyklar. Bosatt i Stockholm. Länkar: snackasunt.se och davidsennerstrand.se

Göran Friman

Kapellmästare. Arrangör och Kompositör. Pianist med en repertoar som sträcker sig från det mesta inom Klassiskt och Jazz till Visa, Rock och Pop.

Kjell Silverwitt

Ofta anlitad gitarrist i många olika sammanhang och genrer. Gillar att förmedla glädje och njutningsbar musik. Sjunger och agerar.

Jenny Nordahl

När hon sommaren 2014 fick chansen att vara med på teatern tog hon den. Det har hon inte ångrat en sekund. Förutom att sjunga, agera och dansa renoverar hon sitt lilla hus, tränar sina hästar och njuter av livet.

Anneli Stolt

Skådespelare, regissör, text och manusförfattare. Har stått på olika scener i Östergötland sedan början av 90-talet. Anlitas också som speaker och konferencier. Älskar att få människor att skratta

Johan Ravelid

Kompositör, arrangör och pianist som även undervisar i musik och teater på Folkungaskolan i Linköping. Brinner för all form av sceniskt arbete som uppmanar till eftertanke och reflektion. Älskar att spela teater.

Linda Nordlund

Har sjungit och dansat så länge hon kan minnas. Linda har medverkat både på revyscenen och i olika krogshower och nu äntligen även på Vadstena Nya Teater. Gillar att utmana sig själv – “man lever ju bara en gång”. Arbetar annars som tandsköterska i Motala.

Therese Klenfeldt

En musicerande dalslänning bosatt i vackra Östergötland. Har jobbat med musik i snart 20 år men är ganska ny inom teatern. Hon älskar att skratta men tror fortfarande att hon inte syns när hon blundar

Vadstena nya Teater

Teater, show, musik

Om oss

Vadstena Nya Teater är en liten privatteater. Vi skriver manus, regisserar och spelar teater, krogshow, musik och ger talkshows. Scen och fest när den är som allra bäst.

Varmt välkommen till oss!

 

Kontakt

Vadstena Nya Teater
Storgatan 19
592 32 Vadstena

Telefon: 076-8112777
E-post: info@vadstenanyateater.se