+

Medarbetare

Hej! Det är vi som jobbar med Vadstena Nya Teater

eva-granlund-vadstena-nya-teater

Eva Granlund

Skådespelerska, komiker som älskar att spela i samröre med publiken. Mest känd för sina starka karaktärer och då främst Vera. Startade spela på krog i Vadstena redan 1990. Föreläser om kroppsspråk och bemötande runtom i landet.

Charlotta-Dufmats-vadstena-nya-teater

Charlotta Dufmats

Charlotta älskar att sjunga och gör det både i duschen och på scenen d.v.s. så ofta hon har möjlighet! Hon tycker om att sjunga alla genrer men med fördel visa, schlagers, pop och rock! Sjunger både solo och i grupp och älskar stämsång!

Lars-Olofsson-vadstena-nya-teater

Lars Olofsson

Skådespelare, producent och textförfattare. Har under många år producerat och agerat i ett stort antal revyer, farser, barnteater och komedier.
Länk: www.teaterexpressen.se

Niklas-Angerborn-vadstena-nya-teater

Niclas Angerborn

Skådespelare, regissör och manusförfattare. Runt om i Östergötland har han medverkat i ett stort antal komedier, farser, revyer och barnteateruppsättningar. Han är även en uppskattad krönikör i dagspressen.
Länk: www.teaterexpressen.se

2016-01-19 18.07.09

 Gabriella Wahlström

Sångerska, musiker och undersköterska som älskar att spela teater. Sjungit i dansband i flera år och har medverkat i några revyer och krogshower. Har en bred repertoar och gillar stämsång.

malin-karrbrink-vadstena-nya-teater

Malin Kärrbrink

Skådespelare, komiker och teaterpedagog med sångröst. Har spelat barnteater, drama, krogshow och fars. Skriver, spelar och producerar också egna föreställningar.
Länkar: www.malinkarrbrink.se och www.teaterdriva.se

Roland-Chantre-vadstena-nya-teater

Roland Chantre

Sångare, skådespelare och musiker. Sjunger gärna vackra visor med sammetslen röst. Älskar fula monologer , epiisk poesi eller nonsensrim.

David-Sennerstrand-vadstena-nya-teater

David Sennerstrand

Småländsk skönsjungande och skådespelande estradör, med flera års erfarenhet av både teater, musikal och krogshow. Även röstcoach. Bosatt i Stockholm.
Länk: www.snackasunt.se

Goran-Friman-vadstena-nya-teater

Göran Friman

Kapellmästare. Arrangör och Kompositör. Pianist med en repertoar som sträcker sig från det mesta inom Klassiskt och Jazz till Visa, Rock och Pop.

2016-01-19 18.04.26

Kjell Silverwitt

Ofta anlitad gitarrist i många olika sammanhang och genrer. Gillar att förmedla glädje och njutningsbar musik. Sjunger och agerar.
Länk: www.kjellsilverwitt.se

JENNY PNP

Jenny Nordahl

Sjungande, ridande lärarinna med lust på livet och lite därtill. Har alltid gillat att underhålla och spexa. Har nu varit i teatervärlden och på Vadstena Nya Teater i några år.

DSC_8703

Anneli Stolt

Humoristisk, skådespelande teaterpedagog som brinner för att förmedla det fantastiska med teater till barn och ungdomar. Spelat revy, fars och underhållningsteater sedan 1990. Skriver texter och regisserar gärna.

Johan Ravelid

Kompositör, arrangör och pianist som även undervisar i musik och teater på Folkungaskolan i Linköping. Brinner för all form av sceniskt arbete som uppmanar till eftertanke och reflektion. Älskar att spela teater.