+

Sista minuten! Vår 2019

Sista minuten!
–En ospecificerad krogshow

Välkommen att resa med oss! Går sin sista säsong under våren 2019.

Vi på Golden Travels brukar säga att ”en resa är ett minne för livet”. Och det kommer vi att ge dig, var så säker!

Vi kallas ofta för ett lågpris-resebolag, och det är vi stolta över. Och det märks knappt alls. Vi tänker såhär: Varför ska du slänga bort dina surt förvärvade pengar på resebolag som har fina hotell, bra service, intressanta utflykter och utbildad personal? Åk med oss istället! Det är både billigare och… ja billigare, det kan vi garantera!

Vi vill erbjuda dig en resa utan onödiga kostnader såsom ångerrätt, garantier och försäkringar. Våra hotell har varken receptionister, städpersonal eller frukostmatsal. Men Herre Gud, det behövs väl inte! Man bor ju bara där en vecka!

Vi på Golden Travels vill önska dig, prismedvetna kund (och som inte är så jädra petig), hjärtligt välkommen att resa med oss!

Boka dina biljetter nu till Vadstena Nya Teaters rykande färska krogshow ”Sista minuten! –En ospecificerad krogshow” . Du kommer att få en helkväll med bra musik, många skratt och god mat. En erfaren ensemble bestående av Anneli Stolt, Sofi Andersson, Niclas Angerborn, Lasse Olofsson, Göran Friman, Kjell Silverwitt och Johan Moestedt kommer att bjuda på en hejdundrande krogshow, med hög igenkänningsfaktor!

Datum

Vårens datum
15, 16, 22, 23 februari
22, 23, 29, 30 mars

Tid
Föreställningen börjar kl 19.00
Insläpp från 18.00 för förrätt och mingel.

Meny
Grekisk sallad
Färsspett med tzatziki
Grekisk yoghurt med rostade nötter och honung
Kaffe/the

Pris
645 kr inklusive trerättersmeny

 

Varmt välkommen!

Beställ biljetter här!